Aanleveren drukbestanden

Zodra uw bestelling is geplaatst kunt u bij de checkout uw bestand uploaden. Mocht dat niet lukken kunt u het drukbestand aanleveren via wetransfer.com. U kunt uw bestand onder vermelding van uw ordernummer mailen naar info@flyer010.nl

ONTWERP INSTRUCTIES

UITLEG OVER HET ONTWERPEN EN AANLEVEREN VAN BESTANDEN

Om ervoor te zorgen dat het drukwerk dat u besteld er goed uit ziet. Is het belangrijk dat het aangeleverde bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties.

Resolutie

Een belangrijk deel van de drukkwaliteit wordt bepaald door de resolutie. Drukbestanden moeten een minimale resolutie hebben van 300 dpi en dient u deze in juiste formaat aan te leveren. (schaal 1:1). Daarnaast moeten ook logo’s teksten en afbeeldingen die zijn ingevoegd in uw document worden opgenomen als vector of afbeelding met minimaal 300 dpi in de oorspronkelijke grootte.

Let op dat het verhogen van een afbeelding naar 300 dpi niet voldoende is!

Snijmarges

Het toevoegen van een afloop aan uw ontwerp zorgt ervoor dat er geen witte randen rondom uw drukwerk ontstaan als wij uw drukwerk snijden.

 

Door rondom uw drukwerk een snijmarge van 3 mm te hanteren voorkomt u ook dat teksten of andere content worden weggesneden.

Kleuren

Bij het vervaardigen van fullcolour drukwerk gebruiken wij het CMYK systeem. C staat voor CYAAN, M staat voor Magenta, Y staat voor Yellow en K staat voor Key (zwart). Dit is gebruikelijk bij standaard drukwerk zoals flyers en folders. Een ander kleursysteem is dat van PMS. In dit systeem heeft elke kleur een code en kunnen wij deze exact drukken.

RGB bestanden die wij ontvangen zetten wij automatisch om naar CMYK. Het omzetten van kleursystemen kan als gevolg hebben dat er kleurverschillen ontstaan. Heeft u twijfels en denkt u dat het omzetten niet goed is gegaan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Om te voorkomen dat er ongewenste vlekken ontstaan op uw drukwerk is het belangrijk dat de totale inktdekking niet hoger is dan 300%. De Inktdekking is een optelsom van de CMYK kleuren. Teveel inkt zorgt ervoor dat uw drukwerk iet goed droogt en in de nabewerking kan dit voor vlekken zorgen.

Lettertypes kunnen bij het overzetten van de bestanden verspringen. Om dit te voorkomen kunt u deze het best omzetten naar lettercontouren. Dit is een vrij simpele handeling; Als u klaar bent met uw ontwerp drukt u ctr + shft + a en dan weer ctr + shft + o. dit bestandje slaat u apart op en kunt u het nu gebruiken als drukbestand.

Lijnen

Als u gebruik maakt van lijnen mogen deze niet dunner zijn dan 0,3 punt.

Briefpapier

Placemat

Notitieblok

Kaarten

Flyer

Folder

Adresgegevens

Drukkerij ADA
Hekendropstraat 22
3079DX Rotterdam
info@flyer010.nl

Bedrijf

KvK: 52670295
Btw: NL 049436594B01
Bank: NL05 ABNA 0452 7711 53
T: 0107511707
Mijn account

LET OP! CONTROLEER UW DRUKWERK, WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR EVENTUELE ZETFOUTEN!

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Druk- en printwerk  is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken. Het is een "maat product", daarom is het herroepingsrecht niet van toepassing op de verkoop van druk- en  printwerk aan zowel bedrijven als consumenten.