OVER ONS

Flyer010 is een Rotterdams drukkerijtje. We specialiseren ons in offset drukwerk.

Door zelf te drukken zijn wij laagdrempelig, hebben wij direct contact met de klant en leveren wij goedkoop drukwerk. Wij maken offset drukwerk voor de ZZP-er en het MKB in de regio Rotterdam.

Wij timmeren al een paar jaar aan de weg en deze webshop is een volgende stap in onze ontwikkeling.

Als lokaal Rotterdamsch bedrijf willen wij samen met onze klanten groeien en deze ook leren kennen.

Omdat wij in Rotterdam drukken kunnen wij snel en gratis leveren (regio Rotterdam). Daarnaast leveren wij ook buiten kantooruren en zijn wij zaterdags ook open. Als onze klanten een keer met spoed drukwerk nodig hebben, zorgen wij er voor dat dit op tijd klaar staat.

100% klanttevredenheid is ons doel. Door zo open mogelijk te zijn en uw order zo snel mogelijk te controleren en drukken zorgen wij ervoor dat u een puntgaaf product ontvangt.

Gratis Verzending

In Rotterdam en Omstreken.

Snelle levertijd

Wij leveren zelf!

Gratis bestandscontrole

S.N. nemen we contact met u op.

Bel ons direct

GRATIS levering!

Geen extra leverkosten! Wij leveren al onze orders standaard GRATIS. Behalve gratis levering in 010, leveren wij ook buiten kantooruren en ook in het weekeind.

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent en ook weet met wie u zaken doet!

Spoeddruk

Bent u vergeten om tijdig te bestellen en heeft u uw werk wat sneller nodig?

U kunt ons dan bellen of mailen zodat wij samen met u naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. Denk dan bijvoorbeeld aan een deellevering.

Lokale drukker

Hard voor weinig, maar nooit chagrijnig. Net zoals u zijn wij een klein bedrijfje dat probeert om er het beste van te maken.

Wij zijn geen grote multinational en hebben niet de mooiste webshop of beste drukpersen (nog niet) wat wij wel hebben is de Rotterdamsche bikkelmentaliteit en een netwerk van lokale ondernemers die er samen wat

moois van proberen te maken.

Ouderwetse drukker

FLYER010.nl is het online gedeelte van onze drukkerij en is een belangrijk onderdeel van onze orderpakket, maar het is niet onze doelstelling om uit te groeien tot de grootste onlinedrukkerij.

Onze doelstelling is om lokaal te blijven en uit te groeien tot een full service reclame bedrijf die u op alle (grafische) gebieden kan bedienen. – offset – grootformaat – sign – ecommerce & social media

SIMPEL
EN LOKAAL
DRUKWERK

Bel ons op: 010-7511707

Je kan ons ook Appen op 0641777379, 7 dagen per week tot 21:00

Adresgegevens

Drukkerij ADA
Hekendropstraat 22
3079DX Rotterdam
info@flyer010.nl

Bedrijf

KvK: 52670295
Btw: NL 049436594B01
Bank: NL05 ABNA 0452 7711 53
T: 0107511707
Mijn account

LET OP! CONTROLEER UW DRUKWERK, WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR EVENTUELE ZETFOUTEN!

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Druk- en printwerk  is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken. Het is een "maat product", daarom is het herroepingsrecht niet van toepassing op de verkoop van druk- en  printwerk aan zowel bedrijven als consumenten.